duminică, 1 noiembrie 2009

Agorafolia (II)





















Iata mai sus dovada vie ca sportul si munca cu fierul de calcat se pot imbina fericit si mai ales aproape concomitent. Avantajul clar fata de surfingul clasic este ca, fiind indoor, deci departe de natura dezlantuita, pantalonii si albiturile vor putea fi calcate in mod repetat pana la capat, deci fara riscul ca dupa o pala mai zdravana de vant bunicuta sa zboare, deznadajduita si innodata printre cearceafuri, in primul cocotier.
In plus, flexibilitatea remarcabila a personajului principal este iata inca o infirmare evidenta a zvonului - tendentios zic eu - ca toate persoanele cu fire de argint prin tample ar rezista perpendicular pe sol NUMAI datorita cantitatii uriase de apret in care-si inmoaie bluzele, ciorapii flausati sau esarfele de la gat ...

Desi hermeneutic ne-ar incanta, nu putem risca o interpretare radicala in a considera aceasta respectabila doamna o exponenta iconografica a perioadei rock and roll, ci mai degraba o exponenta catusi de putin neobisnuita a generatiei bunicutelor "wash /dry & iron", fosta "flower power", actualmente "flower scent balm".

-















Iata in aceasta imagine de mai sus o demonstratie - vai ! - irefutabila a truismului indiscutabil conform caruia orice masina este una bucata aspirator de (scuzati) c*rve, in fine, berze cu moralitate indoielnica - dupa caz.

Gandul ca nici barzoii nu mai pot impresiona interspecific inzestrati doar cu simplul lor bagaj genetic, ci, iata, ajutati de un automobil (nu importa marca), ma face sa cuget si mai adanc asupra influentei complet nefaste pe care o au barbatii iresponsabili asupra naturii ...
Meditand putin mai mult la aceasta rusinoasa situatie, as risca o predictie: anume ca peste un an Trabantul va fi la remat ca avans, iar in locul lui, pe stalp, vom vedea un Peugeot rosu nou-nout, la cererea insistenta a doamnei de dedesubt ...

-




















Iata mai sus exemplificarea adevarului binecunoscut intregii omeniri, anume ca in fiecare port exista o femeie ce-si asteapta iubitul marinar. Compozitia, de un fior romantic magistral filigranat, este totusi simpla si in acelasi timp impregnata de aerul negresit misterios al orizonturilor nemarginite, prezentate in fata pesonajului principal, la orizont.
Desigur, aceasta Penelopa contemporana se pregateste cu rabdare pt intalnirea cu trubadurul oceanelor si sufletului ei - si nu doar metafizic, cum am putea crede la prima vedere, ci si cat se poate de fizic ! -dovada a veleitatilor indiscutabil telurice ale regnului feminin, intr-adevar mai pragmatic. Ancorare in teluric care, fie spus intr-o paranteza, nu cred ca va fi totusi apreciata in finalul fericit de catre bravul matelot, decat daca acesta este chiar Ciclopul insusi - si nu Ulisse (cu toate dimensiunile incluse).

-



















In final, - si intr-o cheie oarecum mai explicita - iata aceasta compozitie recenta tinand se pare de neorealismul marketian rusesc, ce ne infatiseaza o asistenta vanzari dintr-un magazin de telefoane mobile din Moscova, Rusia, ambaland cu deferenta un pachet la oferta constand - probabil - in 1 buc tel mobil + 1 buc incarcator, 1 buc CD kit soft phone-files-manager + cred 1 sim cu tot cu abonament.
Fericitul cumparator proaspat posesor al pachetului telecomunicational este tocmai pe punctul de a primi sacosa cu continutul mult asteptat precum si restul de 51 de ruble in natura.
Durata acestui direct selling in acest stabiliment comercial depinde bine-nteles de perioada pe care s-a efectuat contractul cu operatorul de telefonie ales de client si de modelul telefonului. Si, se pare, include ca pachet standard service la preturi reduse pe timp de noapte din partea vanzatoarelor - deschise, iata, fara preget, la asistenta completa asupra problemelor tehnice diverse ce pot aparea.